Livet på Costa Blanca        
Trykk på knapp for ønsket informasjon på fam. Skjolds hjemmesider


Livet på Costa Blanca er fantastisk. Det er mange muligheter for fjellturer, golf og andre aktiviteter. Albir er omkranset av fjell. Bildet over viser Albir, med Abirstranda i forgrunnen og fjellene i bakgrunnen.Vi har en leilighet i Albir (Estrella del Albir II, 4A øvert til høyre) drøye 300 m. fra Albirstranda. Stranda har runde hvite stener og strekker seg fra Albir til Altea.

Sjømannskirken i Albir-Villajoyosa
Krikesentret i Albir som er en del av "
Sjømannskirken i Albir-Villajoyosa" er et møtested for nordmenn i området. Der er det aktiviteter flere ganger i uka. På tirsdager er det "Alltid på en tirsdag" kl 19:00. På søndager er det gudstjeneste i Minnekirken ved Solgården (Villa Jojosa)Costatrimmen
arrangerer turer i fjellet mandager og onsdager. Møtested er ved en parkeringsplass i Alfas del pi ovenfor autopistaen like ved Den Norske Klubben. Orientering om turen gis kl. 10:30. For de som liker lengre fjellturer finnes det et alternativt turopplegg. De møter på samme sted på mandager. De får orientering om sin tur kl. 10:00. Men Costatrimmen kan tilby flere andre aktiviteter også. Dette kan du lese om på Costatrimmens internett sider.

Albir ligger vakkert til helt nede ved middelhavet omkranset av fjell med mange spennende turmuligheter.
Her har vi en leilighet som er til salgs. Trykk her!

E-mail E-post til fam. Skjold